HVEM ER NORDICPHOTO?

 

NordicPhoto er et nystartet webbaseret firma, der henvender sig til den kvalitetsbevidste amatør/semiprofessionelle fotograf. Vi er et søsterselskab til Dansk Digital Lab, som siden 2007 har betjent de bedste professionelle fotografer i Danmark, og som er kendt i hele landet for sin høje kvalitet og omfattende service.

 

Vi benytter rigtige kemifotoprintere til vores billeder, og som et af få laboratorier i Europa printer vi ægte sort-hvide billeder i forstørrelser op til 50 x 80 cm ved hjælp af en ny laserteknologi. Ud over sort-hvide print og farveprint tilbyder NordicPhoto også mange andre spændende og brugbare produkter: Vi kan laminere og opklæbe alle vores papirprint på flere forskellige måder og materialer, ligesom vi laver lærredsprint, fotoalbum, fotobøger og -kort.

 

Profiler og farvestyring

Hos NordicPhoto benytter vi udelukkende farverummet Adobe RGB 1998, da det indeholder flere farvenuancer end f.eks. sRGB. Vi kalibrerer vores printere flere gange om dagen, så vi kan garantere, at det, vores kunder ser på deres egen kalibrerede kvalitetsskærm, også er det, de modtager i sidste ende.

 

Testset kan hentes her:

Farve

Sort-hvid

 

+45 72 17 03 11 © Nordicphoto.com