Billedprint

Vores billedprint leveres enten i farver eller som sort-hvide billeder, der printes på professionelt fotopapir på nogle af verdens bedste printere, i en kvalitet du vælger.

Hos NordicPhoto kan du vælge selv at stå for farveredigeringen, inden du uploader billederne, eller du kan vælge at overlade denne del af forbehandlingen trygt til os. Uanset hvad du vælger, modtager du skarpe professionelle print i topkvalitet.

Eksklusivt album

Det eksklusive album fås med mange forskellige omslag i et væld af farver og størrelser. Det er printet i fotografisk kvalitet, og den sømløse hæftning gør, at det åbne album ligger helt fladt, og indholdet ikke forsvinder ned i ryggen.

 

Som standard fås det eksklusive album med 10 sider (5 opslag) af tykkere papirkvalitet. Maximalt kan det fås med 80 sider (40 opslag). Albummet kan personliggøres med laserprægning i omslaget.

 

Ved bestilling af alle typer album kan der tilkøbes Forældrebøger. Forældrebøger er en mindre udgave af originalalbummet med enten stof- eller kunstlæder omslag. Bøgerne sælges 2 stk ad gangen til kun 782 kr.

 

Vælg mellem lustre eller metallisk printfinish. Albummet leveres inden for 10 arbejdsdage.

Classic album

Det luksuriøse album fås med mange forskellige omslag i et væld af farver og størrelser. Det er printet i fotografisk kvalitet, og den sømløse hæftning gør, at det åbne album ligger helt fladt, og indholdet ikke forsvinder ned i ryggen.

 

Som standard fås det luksuriøse album med 20 sider (10 opslag) af normal papirkvalitet. Maximalt kan det fås med 80 sider (40 opslag). Albummet kan personliggøres med laserprægning i omslaget.

 

Ved bestilling af alle typer album kan der tilkøbes Forældrebøger. Forældrebøger er en mindre udgave af originalalbummet med enten stof- eller kunstlæder omslag. Bøgerne sælges 2 stk ad gangen til kun 782 kr.

 

Albummet leveres inden for 10 arbejdsdage.

 

 

Fotobøger

Få elegante fotobøger, der er trykt på papir med satinfinish, og som har et blødt omslag i lamineret højglans.

Kvalitetsfotobøgerne kan bestilles med op til 500 sider (250 opslag) til en god pris. Som standard fås de med 20 sider (10 opslag)

Du kan sætte dit personlige præg på designet eller vælge et blandt de mange designmuligheder, der allerede er oprettet.

 

Lærredsprint

NordicPhoto er leveringsdygtige i lærredsprint af høj kvalitet. Alle vores lærredsprint leveres vakuumlaminerede på håndlavede blindrammer, der har en dybde på enten
16 eller 40 mm.

Blindrammerne leveres med en smuk afslutning, hvor lærredet enten går ud over og slutter pænt om kanten eller leveres med en farvet kantside. Lærredsprintene er dermed klar til at blive hængt op på væggen direkte ved levering.

 

Vægprodukter

Gør lidt ekstra ud af dine billeder.

Hos NordicPhoto kan vi montere dine billeder på en tynd glasplade, printe dem på en aluminiumsplade eller lave et glot billeder med akrylfinish i en ramme.

Opklæbning

Opklæbning af billeder på pap, skum og dibond

Hos NordicPhoto tilbyder vi opklæbning af billeder på forskellige typer materialer. Fordelen ved opklæbning af billeder er, at billederne får en lethed, både vægtmæssigt og udtryksmæssigt, idet de fremstår helt rene til kant uden ramme.

 

Opklæbning af billeder på pap

Opklæbning tilfører billederne en stivhed i større eller mindre grad afhængigt af det valgte bagplade, og er derfor ideel til billeder, der skal hænges op, f.eks. i forbindelse med en udstilling.

NordicPhoto kan levere opklæbning på materialerne pap, skum og DIBOND.

Laminering

NordicPhoto leverer print med to forskellige lamineringstyper og -kvaliteter.

Laminering af billeder giver dine kvalitetsprint en ekstra finish, samtidig med at de beskyttes og bliver modstandsdygtige over for ridser, UV-stråler og fedtede fingre.

Rammer

Indramning giver billederne en flot finish og giver et eksklusivt og elegant look. Med laminering, bliver billedet mere holdbart, således at man ikke behøver glas i rammen.

Kort & kalendere

NordicPhoto tilbyder at lave kort til enhver lejlighed. Vi tilbyder mange forskkelige muligheder for at designe selv, du får kortene lige som du ønsker dem.

 

Vi tilbyder også at lave kalendere med mange forskellige temaer og mulighed for selv at designe.

Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til NordicPhoto. Gavekortet gælder til alle vores produkter leveres i str 10x20 cm opklæbet på 5 mm skum og er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen.

Fotogaver

Fotogaver

Se vores mange forskellige muligheder for produkter til enhver lejlighed. Du kan selv designe din egen fotogave med vores smarte software.

Gå til top
+45 72 17 03 11 © Nordicphoto.com